A S O C I A Ţ I A   U M A N I S M

Proiecte

Articole

au
           De ce „Asociatia Umanism”?  Daca termenul de „Umanism” vine din latinul „Humanitas”, care inseamna Omenie, Umanitate – si se poate traduce ca o fixare a Omului si a valorilor umane, mai presus de orice, Asociatia „Umanism” isi propune  sa considere omul un scop in sine si nu un mijloc de justificare a actiunilor viitoare ale acestui ONG.
 Ce isi propune Asociatia „Umanism”?  Este simplu! Umanismul implica un devotament pentru cautarea adevarului si moralitatii prin mijloace umane, in sprijinul intereselor umane. In mod practic, Asociatia „Umanism” isi propune promovarea normalitatii in mediul in care – cu totii – socializam. Vrem sa contribuim la dezvoltarea si implementarea politicilor sociale, culturale si educationale in comunitate – iar implicarea comunitatii este definitorie in demersul nostru. Feedback-ul si sugestiile comunitatii, dupa primele noaste actiuni, vor fi proiectele noastre viitoare. Prin noi, problemele comunitatii se pot face vizibile si auzite de autoritati! Noi suntem VOCEA VOASTRA!
Informarea populatiei, acordarea de suport juridic, moral si psiho-social comunitatii pe care o reprezentam, si chiar acordarea unui minim sprijin material pentru cazuri limita, sunt doar cateva dintre prioritatile noastre. Dar scopul principal al Asociatiei „Umanism” este acela de a identifica, promova si reprezenta in fata autoritatilor, interesele comunitatii! Proiectele noastre vor contine traininguri si seminarii de antreprenoriat social, de constientizare a rolului OMULUI in societate, astfel incat fiecare proiect sa raspunde concret unor nevoi si situatii ale oamenilor.
Sloganul dupa care ne pozitionam activitatea este simplu: „Pentru voi – cu ajutorul vostru”!

First Title

Graphic design